Прокуратурата привлече като обвиняем 46-годишен турски гражданин за за контрабанда на

...
Прокуратурата привлече като обвиняем 46-годишен турски гражданин за за контрабанда на
Коментари Харесай

Иззеха златни накити за близо половин милион на „Капитан Андреево“

Прокуратурата притегли като обвинен 46-годишен турски жител за за контрабанда на златни украшения за 481 370 лв. , оповестиха от обвиняването.

На 31 май,  на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " е дошъл рейс, ръководен от обвинения. Шофьорът и пасажерите, оповестили, че нямат артикули за обявление.

При осъществена инспекция митническите чиновници са открили в двете греди на шасито на рейса особено приспособен тайник.

В него са били открити 24 пакета, с ъдържащи златни пръстени, гривни, огърлици, обеци и синджири, с тегло 4326,67 грама . Автобусът е пътувал от Турция през България за Германия. 
 Прокуратура
При осъществения на место разбор на изделията от експерт, същото е установило, че бижутата са направени от злато, като общата им стойност е 481 370 лв.. Контрабандните златни произведения са конфискувани.
 Агенция „ Митници “
По случая се води следствие под надзора на прокуратурата. На обвинения е наложена възбрана да напуща рамките на България и e взета мярка за неотклонение „ гаранция “ в размер на 5000 лв..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР